Autor: 021.rs

Novi Sad
20.02.2018.
09:50 > 10:08
Zimske službe javnih preduzeća na terenu su od sinoć zbog snega koji je nešto pre 7h počeo da veje u Novom Sadu i jakim intenzitetom padao skoro tri sata.
  • Putnik

    20.02.2018 18:26
    Blam
    Ako ovaj sneg od 5cm ne mogu da rese ceo dan onda jadni mi .. Stojimo 1.5h u koloni
  • Srbin

    20.02.2018 13:46
    SRPSKA POSLA
    bes sneg, mene zanima kada cemo prestati da pljujemo sve i svakog po politickoj osnovi, bez obzira sta i ko je uradio?
    Zar je bitnije ko nego sta i ciji nego kakav?

    NIJE SLOBA KRIV, MI SMO GOVNA!
  • VP

    20.02.2018 13:25
    @ sram ga bilo
    Sproveo sam ja analize, lopatom dok sneg pada, i vama preporucujem isto. Kada i vi probate , mozda i vi postanete mudrica pa ako nista drugo, mozda izrazite malo postovanja prema ljudima koji na zimi vetru i ledu ciste sneg dok vi u toplini svoga doma kuckate po tastaturi. U stvari ne morate ni cistiti samo izrazite postovanje, makar to. A inace za mrzitelje i kriticare svega postoji jedna dobra izreka, prosta te se izvinjavam zbog toga, ali nas narod taj govor najbolje razume. Izreka je sledeca: " 'rđavom ku... i dlake smetaju".
  • sram ga bilo

    20.02.2018 13:06
    bahahahaha
    @VP

    Kakav ste filozof i mudrica, Vaš komentar zaista navodi na veoma ozbiljne analize! .-)))
  • Tijana

    20.02.2018 12:33
    A kako bi bilo
    da zasučete rukave, lopatu u ruke, soli, pa svako jedan deo bar svoje ulice? Eeee, samo zinuli i čekaju da drugi čiste. I meni je zlo više od tih komentara kako je, putare i ljude koji čiste ulice i sve nas sneg iznenadio. Mi smo očistili, a sad ćemo opet, pošto ne pada. Izvolite, počnite od sebe.
  • Kokakole

    20.02.2018 12:11
    Super što nisi patetičan i što si sam zaključio da sam vozač automobila. Tipična balkanska njuška. Najbolje je imati ljute argumente na osnovi pretpostavki. Jeste, vaznije je očistiti ulice za gomilu ljudi koje se prevoze nego čistiti biciklističke staze za par entuzijasta koji teraju točak kada mu vreme nije.
    Jesi sirotinja. Samo što u ovom slučaju to nema veze sa imovnim stanjem.
  • VP

    20.02.2018 11:49
    Iznenadio? Sta to bese mozak?
    Muka mi je od komentara svake godine da je nekoga iznenadio sneg. Da li stvarno ne kontate da sneg ne pada "ulicu po ulicu" nego odjednom na sve ulice i pri tome konstantno pada. Ako niste u stanju skontati probajte zamisliti situaciju da vam se prospe kila brasna u kuhinji. Vi pocistite brasno i super, stan cist. A sada zamislite da neko uzme vrecu brasna i pospe vam celi stan i vi pocnete da cistite. Koliko ce vam trebati dok dodjete do svih tacaka stana, taman dosli do kraja a ona budala sto sipa brasno, nastavila da sipa i ponovo posula po svim onim mestima koja ste ocistili. I na sve to vam neko od ukucana kaze da ste debil i nesposobni jer je, boze moj, stan ponovo citav posut brasnom. Hajde ukljucite mozgove malo pre zlonamernih komentara. Da ste uzeli lopatu u ruke i cistili dvoriste ispred kuce/zgrade, dok zneg jos pada, znali bi o ceme pricam. I taman kad ste ocistili sve, neko od ukucana/komsija dodje i kaze vam, sta je komso, sto ovo nije cisto na mestu odkle ste poceli, iznenadio te sneg, a? Bi li bili u iskusenju da ga lopatom dobro po glavi opalite. E pa putari su ti jadnici sa lopatama a vi ste taj zlonamerni komsija. Ne kazem da je putarska sluzba idealna, uvek moze bolje ali moze i bez komentara da ih je iznenadiosneg. Sneg padne na desetine hiljada kilometara puteva, ODJEDNOM. Dakle, kada pocne da pada, lopatu u ruke pa probajte ovu teoriju. Aaa doci cete i do zaklucka da mozda i nema velike svrhe detaljno cistiti svdok ne zapada malo vise ili dok ne stane
  • biciklista

    20.02.2018 11:25
    kokakole pametni
    mogu mogu, samo važnije je očistiti vama gmazovima u automobilima sve i šefovima ispred kuće, nego sirotinji na biciklu metar ulice
  • Kokakole

    20.02.2018 10:37
    Čoveče, ne mogu ni ulice da očiste k'o svet, a kamoli biciklističke staze.
    A od vas koji po snegu vozite nešto na dva točka dobijem koprivnjaču. I uvek se nađe par pametnih.
  • biciklista

    20.02.2018 10:02
    očistite i biciklističke staze
  • sram ga bilo

    20.02.2018 09:45
    iznenada pa u rebra
    Majku mu njegovu, opet je iznenadio!! .-))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna